© 2019 by Marsen Promet d.o.o.

  • facebook
RESTAURACIJA VRATA NA OBJEKTU MESNIČKA 4 - ZAGREB
RESTAURACIJA LJEKARNIČKOG DOMA - ZAGREB
S ponosom vam možemo predstaviti još jedan u nizu naših uspješnih projekata - kompletna restauracija i modernizacija Ljekarničkog doma - Hrvatsko farmaceutsko društvo, Masarykova ul.2 - Zagreb
POSJETITELJSKI CENTAR KRALJEVICA - PUTOVIMA FRANKOPANA
Iznimna nam je čast da vam možemo prikazati rad na našem projektu uređenja multimedijalnog centra smještenog u dvorcu Nova Kraljevica. Ovaj projekat je iznimno zanimljiv i bitan jer omogućuje istraživanje bogate materijalne i duhovne baštine Frankopana i Zrinskih.
VILA HORTENZIJA I HOTEL BELLAVUE, ALHAMBRA I AUGUSTA - MALI LOŠINJ
Izrada i postavljanje pergole i ograde od tikovine na pročelju vile Hortenzija, te izrada i postavljanje ukrasnih ploča od compact ploča u potkrovnom dijelu vile.
Uređenje interijera hotela Bellavue od compact ploča i dobava madraca za sobe.

1/21
RESTAURACIJA ANTIKNOG NAMJEŠTAJA
Restauracija antiknog namještaja koji je dugo godina stajao zapušten.
Pomno biramo materijale i ručno obrađujemo svaki komad namještaja kako bi zadržali potpunu autentičnost i vratili život starom namještaju.

1/7
UREĐENJE ORIS - KUĆE ARHITEKTURE
Uredski prostori sa čajnom kuhinjom
Još jedan u nizu projekata na koje smo vrlo ponosni je i izrada i montaža namještaja po mjeri za uredske prostorije cijenjene Oris - Kuće arhitekture, na adresi Ul. kralja Držislava 3 u Zagrebu

1/27
IZRADA SERIJE VRATA SA DOVRATNICIMA ZA STAMBENU ZGRADU U NJEMAČKOJ
U ovoj galeriji možete vidjeti dio procesa izrade i montaže 50 vrata u seriji, a opet svaka vrata su bila različite dimenzije od ostalih.
No i ovaj zadatak poput svih ostalih smo završili 100% uspješno.
dvorac_kraljevica08